Warsztaty Barrel Aged Beers 02 grudnia 2018 r., godzi. 16:00 Cesarska Sosnowiec
Chcesz dowiedzieć się jak wpływa beczka na piwo? Jakie smaki wnosi do piwa? Jakie reakcje zachodzą wewnątrz beczki? Skąd pochodzą beczki, w których dojrzewa się piwa? Zapoznaj się z tematyką piw leżakowanych w beczkach!
Zdegustuj obok siebie (szkolenie 2 grudnia):
Bilety do kupienia
Potężny Russian Imperial Stout: De Molen / Piwoteka – Mill & Wherry, w wersjach:
1. Podstawowa
2. Leżakowane w beczkach po Whisky Bowmore
3. Leżakowane w beczkach po hiszpańskim Sherry
oraz
De Molen – Binkie Claws Bourbon BA, wyjątkowy Barley Wine leżakowany przez 27 miesięcy w beczkach po Bourbonie.
Zdegustuj obok siebie (szkolenie 30 grudnia):
Bilety do kupienia
Potężny Barley Wine z browaru Stu Mostów, w wersjach:
1. Podstawowa
2. Porto & Bourbon Double Barrel Aged
3. Rum Barrel Aged
oraz
De Molen – Binkie Claws Bourbon BA, wyjątkowy Barley Wine leżakowany przez 27 miesięcy w beczkach po Bourbonie.
Bilety w cenie: 30 zł, w cenie biletu – szkolenie oraz cztery próbki piw w szkle degustacyjnym po 50 ml każda.